Met ons samenwerken?

Er voor zorgen dat iedereen in Nederland op een prettige, comfortabele manier kan thuiswerken kan samen met Quono. Wij werken graag samen met ondernemingen en organisaties die dezelfde ideeën hebben over het thuiswerken. Zo willen wij graag kennis delen met studenten, bedrijven en organisaties. Wellicht kunnen wij ook nog wat van elkaar leren. Samen maak je elkaar sterk!

Mogelijkheden

Als jij (als bedrijf of organisatie zijnde) interesse hebt in een samenwerking staat Quono open voor een overleg over de mogelijkheden. Graag willen wij (net zoals) u het netwerk uitbreiden, waardoor er zoveel mogelijk Nederlands hun thuiswerkplek kunnen optimaliseren. In eerste instantie kunnen we dit via de email regelen. Denkt u dat u een goede, mooie samenwerking kunt starten met Quono? Start nu een gesprek met ons door te mailen naar: info@quono.nl

Ook staat Quono ervoor open op fysiek af te spreken om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan natuurlijk op locatie. Wij alle vier zijn studenten die in de omgeving van Enschede wonen. Daarnaast is het voor Quono ook geen probleem om ergens anders naar toe te reizen. Quono staat open voor elke goede samenwerkingen die bijdraagt aan onze doelen.

Neem daarom voor vragen gerust contact met ons op met gebruik van de onderstaande knop, we kijken uit naar de eventuele samenwerking!

Teamwork
Teamwork