4 minuten | 1 november 2022 | Jelle Stegers

Maak weer deel uit van een team met de juiste vergader software

Voor eenieder die nieuw is in de wereld van thuiswerken kan het best even raar zijn in het begin, je ziet je collega’s ineens een stuk minder. Geen praatjes meer bij het koffieapparaat, geen wandeling in de pauze (die stiekem toch niemand echt tof vindt) en geen lunch meer met elkaar.

De oplossing, vergader software

Gelukkig leven wij niet meer in 1980 en is de digitale revolutie al een tijdje over de wereld heen aan het razen. Vergader software biedt dus een oplossing voor al die eenzame thuiswerk dagen. Maar denk ook vooral aan de positieve effecten van het thuiswerken. Geen file in de ochtend, langer uitslapen, en hooguit 15 meter reizen! Toch voelt het best af en toe een beetje eenzaam zo alleen in je werkkamer. Dit terwijl al jouw collega´s op hun eigen eilandje zitten en jij dus niet echt deel uitmaakt van de groep.

Om er toch voor te zorgen dat jij deel uitmaakt van een heus team, is er nu een oplossing! Teams, Skype, Zoom en ‘’the new kid’’ onder de vergader software Facetime. Maar waarom is het zo belangrijk om een team gevoel te hebben?

Man met MacBook schrijft over thuiswerken tips

“Om er toch voor te zorgen dat jij deel uitmaakt van een heus team, is er nu een oplossing! Teams, Skype, Zoom en ‘’the new kid’’ onder de vergader software Facetime.”

Een teamgevoel uitgelegd

Nou, er zijn dus een aantal punten die drastisch worden verbeterd door goede samenwerking en een gevoel van inclusiviteit. Bij de mariniers weten ze het al decenia, alles valt of staat met broederschap. Lees ook vooral dit artikel eens. Goede communicatie (en dus vergader software) is van cruciaal belang om je dag zo productief mogelijk te maken. Die To do lijst is echt niet af te werken zonder hulp van die ene man van inside sales. Daarnaast zorgt het team gevoel voor een goede en prettige werksfeer, een Amerikaans onderzoek vertelt ons dan ook dat dit direct resulteert in meer effectieve uren. Tot slot verbetert het natuurlijk de synergie, jij en jou collega kunnen elkaars sterke en zwakke punten goed benutten om zo Samen tot een mooi resultaat te komen!

Wil jij nu weten wat onze aanbevelingen zijn voor de beste online vergader software? Kijk dan even hier!