3 minuten | 1 december 2022 | Niels Kistemaker

Thuiswerkpakket

De feestdagen komen er weer aan, tijd om jezelf of anderen eens goed te verwennen. Wat is nou een mooier cadeau dan iets dat het dagelijksleven prettiger of makkelijker maakt. Stel voor jouzelf of voor een ander een leuk thuiswerkpakket samen. Alles wat je daarvoor nodig zou kunnen hebben vind je op onze website. Neem een kijkje door onze blogs en lees over de beste tips en tricks om het thuiswerken net een stukje leuker te maken.

Draadloze muis en toetsenbord combinatie

Deze draadloze muis en toetsenbord van Logitech kun jij eenvoudig jouw wekplek verplaatsen naar waar jij die wilt hebben. Sluit eenvoudig aan om je laptop of computer met de USB. En berg de boel snel weer op wanneer jouw werkdag erop zit!

USB-Hub

Een fatsoenlijke USB-Hub mag niet missen bij een thuiswerkplek. Sluit eenvoudig alles aan op jouw laptop of computer. Een extra scherm of meerdere USB-sticks.

Webcam

Ben jij druk met vergaderen? Dan is een webcam onmisbaar, neem bijvoorbeeld deze Logitech webcam. Hoge kwaliteit beeld zodat je ook vannuit huis er professioneel uit kunt zien.

Elektrische kachel

Zeker met de huidige energieprijzen zal het wat kouder zijn thuis tijdens de winterdagen. Neem daarom een compacte kachel zoals deze en geniet van net wat meer comfort thuis.

Zat hier niet tussen wat jij zocht? Geen zorgen. Op onze website staan nog veel meer handige tips, tricks en gadgets om thuiswerken leuker en beter te maken.