6 minuten | 6 november 2022 | Niels Kistemaker

PC accessoires

Op zoek naar de belangrijkste pc accessoires bij het hybride thuiswerken? Zoek niet verder want wij hebben ze speciaal voor jou op één rij gezet!

Veilig vervoeren

Eén van de belangrijkste dingen als je veel wisseld tussen op kantoor en thuiswerken is dat je jouw spullen iedere keer veilig kunt vervoeren. Dat betekend dat je de juiste middelen moet hebben. Om je laptop veilig te verplaatsen is het belangrijk om een laptophoes of een laptoptas te gebruiken. Laptophoezen zijn ideaal om alleen een laptop te vervoeren of een laptop te vervoeren in een normale tas. De hoes beschermt jouw laptop tegen zowel krassen als lichte stoten. Wil jij liever al jouw werkspullen in 1 tas? Ga dan voor een laptoptas, een laptoptas beschermt jouw laptop ook tegen krassen en stoten maar bied daarnaast extra vakken op spullen mee te nemen.

PC accessoire laptophoes
PC accessoire laptoptas

Gegevens opslaan

Voor de mensen die vaak tussen computers wisselen is het handig om eens te kijken naar verschillende opslagmethodes. Zo hebben we de bekende USB-stick maar ook de draagbare hardeschijf. Afhankelijk van jouw doeleinden zijn dit allemaal goede opties. Werk je veel met kleine bestanden, dan is een USB-stick het makkelijkst. Een USB-stick aan jouw sleutelbos is de makkelijkste manier om er voor te zorgen dat je jouw gegevens altijd bij je hebt.

Werk je meer met grote bestanden, dan is het verstandig om te gaan kijken naar een draagbare hardeschijf. Deze beginnen qua opslag vaak bij 1TB en lopen op tot maar liefst 5TB. Er zijn zelfs grotere opties verkrijgbaar, maar dan spreekt men vaak over behuizingen met meerdere hardeschijfen daarin. Bovendien is 5TB meer dan genoeg voor de meeste doeleinden. Voor de meeste doeleinden raad ik een 2TB hardeschijf aan. Dan weet je zeker dat je niet te kort zult komen.