5 minuten | 1 november 2022 | Niels Kistemaker

Kantoor gadgets

Eer zijn zoveel gadgets die simpelweg handig zijn om te hebben. Maar wij hebben speciaal voor jou de beste kantoor gadgets er tussenuit gehaald.

Eenvoudig teksten digitaliseren

Deze pen is een scanner in broekzakformaat. Deze pen kun je veribinden met je telefoon of computer waardoor je gescande teksten direct op jouw apparaat hebt. Daarnaast heeft hij andere handige features zoals teksten vertalen, spraak vertalen of audio memo’s maken. Dit apparaat is echt perfect voor mensen die vaak korte teksten moeten inscannen of met veel vreemde talen werken of juist willen leren.

De laptopstandaard

Ben jij zo’n persoon die alles achter de laptop doet? Dan is een goede laptopstandaard echt een MUST. Met een laptopstandaard kun jij je laptop net dat stuk hoger zetten waardoor je jouw nek minder belast. Daarnaast bieden de wat duurdere laptopstandaarden extra functionaliteiten zoals het opladen van jouw laptop of dienen ze als een USB-hub. Als jij vastgeplakt zit aan je laptop dan is de laptopstandaard de eerste stap richting een ergonomische werkplek.

Er zijn verschillende soorten laptopstandaarden die allemaal verschillende voor- en nadelen hebben. Voordat je een laptopstandaard aanschaft is het belangrijk om goed te kijken wat je nou precies nodig hebt.

  • Hoogte verstellen
  • Kantelen
  • USB aansluitingen
  • Opladen van je laptop

Wil je nou graag een standaard die alles erop en eraan heeft? Dan raden wij aan eens een kijkje te nemen naar deze laptopstandaard.