5 minuten | 29 oktober 2022 | Niels Kistemaker

3 Leuke gadgets voor vrouwen

Iedereen wilt graag het thuiswerken nog leuker of makkelijker maken. Maar na al die gadgets gericht op mannen is het nu toch tijd om ook voor de vrouwen wat gave gadgets te vinden. Daarom hebben wij speciaal voor jou 3 super leuke gadgets gevonden om jouw thuiswerk ervaring te verbeteren.

Eenvoudig notities maken

Houd jij er ook van al je notities op papier te schrijven? Nou ik wel. Totdat het moment komt waarop je jouw notities digitaal wilt hebben en alles over aan het typen bent. Daarvoor is de Remarkable een geweldige snufje. Een tablet die aanvoelt als papier om op te schrijven.

Het is mogelijk om PDF bestanden te openen om hierin notities te maken of je kunt op een leeg kladblok beginnen. Lijntjes papier, ruitjes papier, andere soorten papier je kunt het allemaal in één plek vinden. Super handig voor elke gadget liefhebber.

Naast dat dit een gave gadget is om te hebben zal het je ook nog eens een hoop papier besparen en dat is natuurlijk altijd fijn.

Voetjes van de vloer

Met al die lange dagen achter een bureau zitten is het fijn om af en toe eens je voeten van de grond te hebben. Probeer dan eens deze leuke gadget uit, een voeten hangmat. Zo kun je jouw voeten van de grond houden zodat je nog comfortabeler achter je bureau zit.

Koffietijd

Geniet jij tijdens het werk ook zo van een warme kop koffie of thee. Om ook dit wat leuker te maken raad ik aan eens te kijken naar een warmtegevoelige mok. Bij deze grappige mokken veranderd de bedrukking door de warmte van jouw drinken. Zo heb je bijvoorbeeld mokken die van bomen die ineens in de bloei komen te staan. Een leuke gadget om net iets meer van jouw warme kop koffie of thee te genieten.