Werkplek

Het inrichten van jouw werkplek

pexels-tranmautritam-251225

Als je thuis gaat werken is het verstandig dat je jouw werkplek op de juiste manier inricht. Het inrichten ervan is alleen niet echt makkelijk. Je hebt veel ruimte nodig, je moet niet worden afgeleid én het moet wel prettig zijn voor jouw lichaam.

Bureau kopen voor thuis, welke is het beste?

Een juiste werkplek inrichting

Een bureau thuis hebben is de eerste stap in het maken van een goede thuiswerkplek. Maar welk type wil je hebben, wil je een groot of een klein bureau? Wil je een vast bureau of een bureau die omhoog en omlaag kan.

Wat is nou de beste bureaustoel?

pexels-cottonbro-5483154

Eerder hebben wij het gehad over de soorten bureaus, maar er zijn ook heel veel soorten bureaustoelen te koop voor heel veel verschillende doelen. Maar welke stoel kan jij nou het beste gebruiken tijdens het thuiswerken?

Werkplek regelgeving: wat zijn jouw rechten?

pexels-rodnae-productions-7888732

Het hebben van een eigen werkplek is fijn. Eerder is het gegaan over de bureaus en bureaustoelen, maar waar moet jouw werkplek allemaal aan voldoen als het gaat om de Arbo-regels?

Een eigen bureau maken

pexels-cottonbro-studio-5089178

Een eigen bureau maken is echt niet zo heel moeilijk. Een van de oprichters van Quono heeft dit een aantal weken geleden nog gedaan.

Monitoren voor jouw werkplek

Werkplek thuis

Monitoren zijn natuurlijk het belangrijkste als het gaat om goed thuiswerken. Daarom kunt u in deze blog lezen welk monitor u nodig heeft.